Τέλειο ξεκίνημα για το blog μας!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το πολύ καλό ξεκίνημα του νέου αυτού ιστολογίου το οποίο βγήκε στην δημοσιότητα στις 3/6/12 κλείσαμε δηλαδή σχεδόν μήνα και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω πως ξεπεράσαμε το αντίπαλο μας ιστολόγιο στην παγκόσμια κατάταξη
και σε περίπτωση που κάπιος δεν με πιστεύει έχουμε φωτογραφίες που το δηλώνουν παρακάτω...Θέλω να πω επίσης να κλείσουνε όλα τα στόματα τα οποία ήταν οι διαχηριστές του αντίπαλου ιστολογίου οι οποίοι μόλις μάθανε πως άνοιξε ένα ιστολόγιο ίδιας θεματολογίας έτρεξε να μας κατακρίνει φοβούμενοι και φυσικά πως θα τους πάρουμε την δημοσιότητα και ναι.. τελικά έγινε καταφέραμε μέσα σε έναν μόνο μήνα λειτουργίας να διακριθούμε σαν ιστολόγιο παγκοσμίως και να πλασαριζώμαστε στις πρώτες 15 εκ. θέσεις ιστολογίων στον κόσμο ( να αναφέρουμε πως στον κόσμο υπάρχουν περίπου 20 δισεκατομύρια ιστολόγια... συμφωνα με τελευτέες μετρήσεις ) ενώ το αντίπαλο μας ιστολόγιο βρίσκετε στην 25 εκ. θέση, η διαφορά είναι τεράστια αν σκευτεί κάνεις πως εμείς βρισκόμαστε στην 12 εκ. θέση με λειτουργία ενός μηνός ! Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως τα σχόλια στην ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα και ξέρω πολύ καλά πως θα απάντήσουν κατευθείαν οι διαχηρειστές του αντίπαλου ιστολογίου με κακά λόγια αλλά δεν πειράζει έτσι δείχουν οι άνθρωποι τον χαρακτήρα τους και τον πολιτισμό τους ! Ακολουθούν οι εικόνες οι οποίες δείχνουν την πολύ καλή θέση που έχει κατακτήσει το ιστολόγιο μας !!

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ  









ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ( ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ )









*** Σε περίπτωση που κάπιος δεν μας πιστεύει ας το ψάξει και μόνος του στην ιστοσελίδα alexa.com ! Αυτή είναι η πρώτη μας νίκη... έρχονται και άλλες πολλές...! 

Καλό καλοκαίρι ! 
Share on Google Plus

About Παναγιώτης Καρπαθάκης

    Blogger Comment
    Facebook Comment